Dette stedet MÅ du prøve i LA

Da var jeg tilbake i fantastiske LA – Og gårsdagen, første dag tilbake, ble tilbragt på ett av favorittstedene mine her. For følger du meg på Instagram, så vet du at jeg er low-key obsessed med donuts, haha – så jeg dro så klart til stedet hvor du kan få verdens beste donuts: Blue Star Donuts.

Er du i LA så MÅ du dra hit! Blue Star ligger på Abbot Kinney i Venice, en superherlig shoppinggate med masse personlighet. Masse gatekunst. Gode restauranter. Og perfekte Insta-muligheter. Og når du går til Blue Star så må du kjøpe deg «Mimosa donut» – Den har champagne i deigen, og appelsin i glasuren. Herregud, DET ER SÅ GODT!

Det var dagens LA-tips fra meg – Nå skal jeg komme meg tilbake til sofaen og Netflix. Jeg har nemlig klart å bli sjuk, så skal ligge her og dytte på med medisin og kjerringråd! Hejdå!

Skriv en kommentar