Gjør ting jeg ikke kan…

En liten fakta om meg er at jeg elsker sport – og jeg elsker å være aktiv. Men jeg har aldri vært noen stor fan av verken vann og bading, eller vannsport. Helt fra jeg var liten har det vært slik. Og det ble ikke noe særlig bedre etter at jeg holdt på å drukne i Brasil en gang, haha! Så når jeg tidligere i denne uken fikk sjansen til å prøve ut vannski, så kan du trygt si at skepsisen var stor.

Og helt ærlig hadde jeg ikke så lyst til å prøve – men det berømte gruppepresset vinner som regel 😉 Jeg prøvde å komme meg opp på beina tre ganger, uten stor suksess. Men i alle fall så prøvde jeg, og det var jo gøy der og da 😉

Nå går dagene her i Uruguay mot slutten, så jeg prøver å få med meg så mye som mulig

Kanskje jeg prøver meg en gang til i vannet før jeg drar fra Uruguay 😀

Skriv en kommentar