Ikke akkurat størrelsen jeg håpte på

I utgangspunktet hadde jeg og noen kompiser planlagt helgetur til San Diego denne helgen – men det klaffet ikke helt med andre kveldsplaner i går, så da ble det dagstur i stedet for. Og eventyrlystne som vi er, dro vi for å sjekke ut et gammelt skipsvrak.

Ca en times kjøring fra LA ligger Palos Verde! Bortsett fra en golfturning som jeg spilte der for noen år siden, så har jeg aldri sett noe av Palos Verde – Men herregud så fint det er der. Det er som Wisteria Lane, bare i by-størrelse!

Etter en liten hike ned klippene, en 40 minutters gåtur på små og mellomstore steiner, så kom vi endelig frem til skipet…. Eller, det som var igjen av det! Vi hadde ikke akkurat gjort supergod research på forhånd, så vi ble litt skuffa når vi så det som var igjen av skipet – haha! Men vi koste oss uansett, og siden vi er litt ekstra, så hadde vi så klart med champagne for å unngå å bli dehydrert 😉 Haha!

Har du noen dager i LA så anbefaler jeg deg virkelig å ta turen til Palos Verde! Kanskje ikke nødvendigvis for å se skipsvraket, men for å se hvor fantastisk vakkert det er der. Og man kan faktisk se hele LA derfra også; Fra Malibu til Santa Monica, til Hollywood og Downtown!

Her er litt bilder fra dagen 😀 Og dersom du følger meg på Instagram (@christophgun), så postet jeg en del på Story der 😉

Skriv en kommentar