Men hva venter nå?

Så her sitter jeg da – På en strand i Uruguay, mens sola går sakte ned bak små bakketopper. Lite hadde jeg trodd jeg noen gang skulle befinne meg i dette Sør-Amerikanske landet. Helt ærlig så visste jeg ikke en gang at Uruguay var en “greie”. Men det er det nå, og om noen få dager er eventyret mitt her over for denne gang.

24 dager i et lite, latinsk paradis – Fylt med latter, smil, sene kvelder og tidlige morgener, og lassevis med god mat.

Men hva nå? Hvor bærer ferden videre? Hva venter på den andre siden av min neste flytur?

Det eneste jeg vet er at jeg har en billett til Los Angeles. Hvor lenge jeg blir er uvisst. Hvor jeg skal bo er uvisst. Hva jeg skal gjøre er uvisst. Alt jeg vet er at jeg gleder meg til å se vennene mine igjen, til å oppleve nye eventyr, og til å ta fatt på den neste utfordringen som venter.

Så mens sola går ned, og månen er på vei opp er det på tide for meg å avslutte bloggskrivingen, komme meg i dusjen og gjøre meg klar for middag og fest i kveld!

Vi snakkes i LA 😀 

Skriv en kommentar