Store forandringer i livet – Men forandring fryder

Det har vært stille fra meg i de fleste sosiale kanaler den siste tiden, og det med god grunn. Noen ganger trenger man litt tid til å fordøye store forandringer i livet sitt, ta seg tid til å tenke over situasjonen og finne en best mulig løsning.

Midt i det hele bestemte jeg meg for å dra til favorittbyen min over alle favorittbyer, nemlig New York! Jeg må liksom ha min årlige tur til det store eplet, så her er jeg nå 😀 Det eneste som er ordentlig kjipt er at været har vært utrolig dårlig; Det har vekslet mellom å være bikkjekaldt (i alle fall for en bortskjemt nordmann som er vant til LA-sola) og regn hele dagen.

Jeg er her hovedsakelig for å se gamle venner fra når jeg bodde her, samt ha noen møter og finne ny inspirasjon. Akkurat nå sitter jeg og tar en kaffe mens jeg ser alle de gule taxiene kjøre forbi nedover Park Avenue i regnet. Om ikke lenge skal jeg til Barrys Bootcamp for å delta på en veldedighets-bootcamp for Jeffrey Fashion Cares. Du kan trygt si at jeg gruer meg, for jeg tror ikke jeg har vært så ute av form som jeg er nå på leeeeeeeenge! Men hey, det er for en god sak, så da får man stille opp 🙂

I morgen er det heldigvis meldt litt bedre vær, så da håper jeg at jeg får kommet meg ut og tatt litt bilder og vist dere 😀

Skriv en kommentar