Barndomsminner fra Oslo

Visste du at jeg delvis vokste opp på Kampen i Oslo? Det som er Oslos fineste nabolag, om du spør meg. Alle de fine og fargerike små husene rammer inn gatene – det er såååå fint!

Og la oss ikke glemme at man også har Kampen Park, som jeg fortsatt har mange minner fra da jeg var liten. Det var utrolig gøy å se parken igjen, for jeg har jo ikke vært der på sikkert 20 år – Herregud som tiden flyr. Så gidder man ikke å dra langt hjemmefra, så har man flotte parkmuligheter rett neddi gata med bordtennis, lekeplass for barna, utsiktspunkt og mye mer! Dessverre var vannspeilet tomt for vann når jeg var der nå – Og jeg kan ikke huske å ha sett det når jeg var liten, så skulle ønske jeg fikk sett det nå.. Men men, jeg får ta turen tilbake en annen gang 😉

Og dersom noen vil utfordre meg til bordtennis, let me know 😉 

// Innlegget er i samarbeid med Bymiljøetaten i Oslo

#OpplevOslo #OpplevOslo18Sommer

Skriv en kommentar