Barnet som alltid blir glemt

Akkurat nå mens jeg skriver dette er jeg i Stavanger på et jobboppdrag for Comfort Square. Av en eller annen grunn våknet jeg av meg selv kl 5.30 i dag tidlig, og var fit for fight når hotellfrokosten åpnet klokken 6. Fordelen med å stå opp så jævlig tidlig er at nå er klokken snart 9, og jeg er tilbake ved frokostbuffeèn for runde to av de deilige rundstykkene de har! Litt jobb og en dusj mellom frokost en og to, høres ut som en riktig start på dagen.

Men tilbake til overskriften… Barnet som alltid blir glemt… Ja, det er jo rett og slett denna bloggen, haha. For mellom jobbing, trening, venner og Instagram – så har bloggen blitt heftig nedprioritert, lol. Og nå skal jeg ikke prøve å lyve ovenfor hverken dere eller meg ved å si at NÅ, ja NÅ, skal ting bli bedre og jeg skal poste her hele tiden – for let’s be real, det løftet kommer jeg til å bryte. Men kanskje hvis jeg har et litt mer avslappet forhold til bloggingen, kanskje det blir litt flere oppdateringer nå og da? Det er jo lov å prøve.

Mye har skjedd siden sist du hørte noe fra meg her; Nye jobboppdrag og kunder, masse gøy og sprell, og jeg har akkurat lagt bak meg tre elleville uker i LA. Kanskje jeg skal skrive noe om den turen litt senere? 😉 

Skriv en kommentar