Bli med til en forlatt vannpark i ørkenen

Gjennom mine år her i Los Angeles har jeg flere ganger hoppet inn i bilen, fylt den opp med venner, og kjørt 4.5 time gjennom ørkenen for ha en vill helg i Las Vegas.

For ja, det er nesten umulig å gjøre Vegas uten at det blir vilt. Men kjøreturen gjennom ørkenen er ikke akkurat et forrykende vorspiel for å si det sånn. Nakne fjell, kaktuser og sandfylte sletter på hver side av motorveien. MEN, hvis du holder øynene litt åpne, så ser du en skjult skatt i ny og ne. En av de er Peggy Sues 50s Diner, som jeg anbefaler deg å stoppe på for å spise mat på veien – Og ca 15 minutter unna Peggy Sues er enda en skjult perle: Rock-a-Hula Water Park.

I 1962 åpnet vannparken for første gang. Ment som et familievennlig stopp i ørkenen, midt i mellom Vegas og Los Angeles. Men på slutten av 80-tallet stengte parken på grunn av lite interesse. Men allikevel kom nye eiere på banen i 1998 og åpnet parken på nytt og investerte millioner av kroner for å renovere attraksjonene. Men problemet var fortsatt det samme – og parken har nå vært stengt siden 2004.

Ikke så mange vet om at det ligger en forlatt vannpark rett ved hovedveien på vei til Vegas, så dersom du velger å ta et pit-stop her så er sjansene store for at du får gå rundt alene i ruinene av denne vannparken. Men vær obs; Det er privat eiendom, og det er ulovlig å gå inn der – Jeg har aldri fått noe trøbbel, men jeg vet om andre som har det – Så bare ha øynene åpne hvis du tar deg turen 😉

Her er noen av bildene jeg tok når jeg dro dit for et par uker siden 😀 

Skriv en kommentar