Da var første sesong over

Oi oi oi, da var den første sesongen av Influencersnakk over! Episode 15 kom ut i dag og podden tar seg ei litta sommerferie. Når jeg starta Influencersnakk i mars hadde jeg aldri sett for meg at det skulle gå så bra, at jeg skulle klare å produsere 15 episoder og ikke minst klare å booke så mange fete gjester.

Det har blitt en del nei fra gjester jeg håpte å få booket inn, men også veldig mange ja fra spennende profiler. Det at jeg fikk Emilie «Voe» Nereng sitt første intervju på to år syns jeg fortsatt er helt SJUKT FETT! Den episoden kan du lytte på her!

Nå skal jeg nyte litt research-fri i sommer og jobber med mange andre spennende prosjekter, også kommer Influencersnakk tilbake på øret ditt i midten av september 😀

Her finner du podden på iTunes, og her er podden hos Spotify. Og her er liste på alle gjestene og hvilke episoder de var med i: 

1: Ida Fladen
2: Joakim Kleven
3: Caroline Berg Eriksen
4: Sebastian Solberg
5: Victor Sotberg4
6: Tim Kristian
7: Emilie Nereng
8: Henrik Borg
9: Ulrikke Brandstorp
10: Tobias Becs
11: Fetisha
12: Caroline Skjelbred
13: Forbrukertilsynet
14: Sølve og Lorentzen
15: Bloggleseren Celina

Skriv en kommentar