Dette er hiken du må gå i Los Angeles

Når man har besøk fra Norge, så må man leke litt tourguide. Heldigvis har jeg opparbeidet meg en god del unyttig fakta om Los Angeles de siste årene, så jeg har litt å preke om – haha!

Niesen min er på besøk med typen sin og broren hans, så i går tok jeg de med på en vaskeekte LA-ting; Hiking! Vi gikk en rimelig lang tur, ca 4 timer, med stopp for å beundre utsikten. I underkant av 20 000 skritt. Og 14 kilometer med gåing oppover og nedover åskanten. Til slutt kom vi i alle fall frem til endemålet; Baksiden av Hollywoodskiltet.

Dersom du er på besøk i LA så anbefaler jeg deg virkelig å gjøre denne hiken, da får du muligheten til å se utrolig mye av byen – samt komme deg så nærme Hollywoodskiltet som mulig: Parker bilen nederst i Griffith Park (Under Griffith Observatory). Hike 20 minutter opp til Griffith Observatory og sjekk ut den fantastiske bygningen, før du hiker videre opp til toppen av Mount Hollywood. Derfra kan du ta ås-ryggen over til baksiden av Hollywoodskiltet.

Med sola sleikende på huden, skoa støvete av grusveien og med utsikt over hele Englenes By så er det bare å nyte denne gåturen 😀

Skriv en kommentar