Dette er jo helt flaut å si!

Noe av det jeg har hatt mest glede av denne sommeren er å oppleve Oslo på ny. Det er jo tross alt syv år siden jeg har bodd her sist, og ekstremt mye har endret seg siden den gang.

Men samtidig er det mange steder som fortsatt er de samme, men som jeg aldri har besøkt selv om jeg bodde her fast. Ett av de stedene er Oslomarka. Og det er jo rett og slett FLAUT å si høyt. Jeg har vel egentlig ikke en gang tenkt over det faktum at vi har helt fantastiske naturmuligheter rett utenfor utgangsdøra vår. Og nå som jeg prøver å lure kroppen min til å like løping mer og mer, så er jeg sjeleglad for å ha «oppdaget» Marka, en gang for alle. I dag tok jeg meg en tur til Sognsvann (Yes, I know, basic AF – men ett sted må man starte 😉 ), og gikk rundt der for å bli litt bedre kjent, og for å ta en liten pause fra bykaoset.

Oslo’s Bymiljøetat har gjennom sommeren utfordret meg til et samarbeid der jeg skal utforske og oppleve mer av Oslo. Et bedre timet og planlagt samarbeid kunne jeg ikke bedt om, herregud så mye jeg har fått sett denne sommeren 😀

Har du et favorittsted i Marka? Jeg har hørt rykter om gode badeforhold og en sånn svinghuske ut i vannet et sted også!? :O 

#opplevoslo #opplevoslos18sommer

Skriv en kommentar