En liten oppdatering på livet

Den ekstremt fantastiske sommeren vi har hatt i Norge ser ut til å ha forlatt oss, og blitt erstattet med grå og våte dager, så takk så lenge det varte Oslo 😉 Men mens jeg sitter på Espressohouse og nyter en varm kopp kaffe og gjør litt seriøs «people watching» tenkte jeg det var greit å gi en liten update på livet.

For livet er ekstremt fint og flott for tiden! Oslo har behandlet meg SÅ bra siden jeg flyttet hjem fra LA, og jeg trives veldig godt så langt. Jeg har møtt mange nye fine mennesker. Fått opplevd masse spennende. Nytt deilig sommer-Oslo. Blitt bedre kjent med både byen og meg selv. Og ikke bare har jeg skaffet meg norsk nummer, men nå har jeg søren meg også skaffet meg leilighet. Så da ble ting jævlig ekte her i Oslo, og det ser ut til at jeg har kommet for å bli, i alle fall for en god stund 🙂

Det er så utrolig digg å ha noe jeg kan kalle hjem nå. Såååå deilig å bli ferdig med å leve i en koffert eller tre. Nå har jeg alle klærne mine i skap, tingene i toalettmappen står endelig fast plassert på et bad, og jeg har verdens herligste roommate – som jeg faktisk møtte i bryllupet jeg var i i Italia i mai – Herregud for en random og fin verden 🙂

Skriv en kommentar