Er det dette man kaller melkesyrefest?

Herremin, på lørdag gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg skulle gjøre! La oss skru tiden tilbake 1 måned da jeg våknet en stille og rolig onsdag. Jeg sjekket telefonen min av vane i senga, scrollet gjennom nye notifications, og øynene stoppet plutselig opp på en tekstmelding fra min gode venn Elise:

«GRATTIS! Du er nå påmeldt Oslos Bratteste 29. september.» Uhm. Du sa hva?! Påmeldt HVA FOR NOE!? Jeg hater jo å løpe, hahaha! Men joda, jeg kan jo ikke si nei til en utfordring – så på lørdag troppet jeg opp i Tryvannsbakken for å løpe for United Influencers og J.Lindeberg som hadde sponset oss med fine løpejakker. I ettertid innser jeg at jeg burde nok kanskje brukt litt tid på å faktisk forberede meg til løpet ved å… For eksempel trene litt løping. Haha! Men da har jeg lært til neste gang – for ja, det blir en neste gang! For nå har jeg fått blod på tann og vil levere ende bedre neste gang! Nå vet jeg i alle fall hva jeg går til haha!

Og dersom du ikke er kjent med Oslos Bratteste, så er dette et løp på 2.7km, opp slalombakken her i Oslo. Det er ca 400 høydemeter, og en stigning på 22%. ALTSÅ, bare forestill deg 22% på tredmølla di! MELKESYREFEST!

Og når man er sånn sosiale medier-hore som meg, så er det jo fint at Elise hadde med karen sin, som skulle se på løpet – For da gav jeg han kameraet mitt så han kunne ta litt bilder av oss når vi spurtet opp bakken! Dette måtte jo foreviges! Jeg tekstet han til og med underveis i løpet for å gi en heads-up på at vi var rett i nærheten av der han stod.. Men klarte han å ta bildene? Neeeeeeida. Han kom til meg rett etter løpet, og bare: «SORRY, I REALLY HAD TO PEE.. I was gone for 30 seconds, and all the sudden you guys had finished!». You had ONE job Eric, ONE JOB! Hahah. Så jeg har ingen bilder fra selve løpet, hahah, men noen hyggelige bilder fra toppen etterpå – utslitte og jævlige 😛

Skriv en kommentar