Er du flink nok til å ta en pause?

Hvis man tenker over det, så er egentlig kroppen en ganske imponerende maskin, og noen ganger trenger den maskinen en pause – Noen ganger sier det bare stopp.

Og i dag sa maskinen min ifra; «Jeg trenger en pause». Siden jeg kom hjem til Norge for en måned siden har jeg jobbet hver dag, hatt utallige møter, og stått på for å lande samarbeidsavtaler og klienter. Og det har jo gått mye bedre enn jeg kunne forvente – Men med hardt arbeid kommer også en tid man trenger å sette seg ned og puste litt – og den dagen kom for meg i dag.

Jeg satt på Starbucks i dag tidlig og ventet på et møte jeg skulle ha. Og da kjente jeg plutselig; Herregud, hele kroppen verker. Armene er så tunge at jeg orker knapt å ha de liggende på bordet mens jeg taster på Mac’en. Beina kribler, men ikke på den gode måten. Jeg bestemte meg der og da for at så fort det neste møtet var over måtte jeg bare kansellere de neste tingene jeg hadde på tapeten for dagen, og dra tilbake på hotellet og sove et par timer.

Litt mer søvn i kroppen hjalp, også møtte jeg opp med venninnen min Nina etterpå for å bare… Leve. Ikke sitte på dataen å jobbe. Ikke løpe fra møte til møte. Men rett og slett bare nyte Oslo litt!

Moralen med det hele er… Lytt til kroppen din, den er et fantastisk maskineri, og som alle maskiner: Den trenger olje og pleie når den sier ifra at det er på tide med litt vedlikehold – Og da må vi høre på den 😀

Skriv en kommentar