Flybilletten er booket, du drar om to uker

Det er så vilt å tenke på hvor mye livet kan forandre seg på èn dag. På én telefonsamtale. For et år siden pakket jeg to kofferter, og flyttet fra Los Angeles til Buenos Aires. FLYTTET. Ikke ferie, men flyttet.

Det hele startet to uker før flyttedagen. Jeg hadde sagt opp min trygge, faste jobb i LA etter å ha vært med selskapet i 3 år, og visste at min tid i LA gikk mot slutten. Jeg hadde jo tross alt ikke noe arbeidsvisum lenger, så jeg måtte dra. Så en ettermiddag i starten av september får jeg en telefon fra kompisen min Niels, som er DJ og som jeg hadde jobbet litt med når det kom til sosiale medier. Han spør om jeg kan komme og bli med han og familien ut på middag den kvelden.. Så klart kan jeg det tenkte jeg, og begynner å gjøre meg klar for kvelden. Det at jeg skulle ut å spise med hele familien hans var ikke noe nytt, de inviterte meg ofte ut for å spise – så jeg tenkte ikke noe spesielt over det.

Når moren hans kommer ut av bilen foran restauranten og gir meg en klem sier hun: «Hola, como estas?» i stedet for «Hey, how are you?». For meg var ikke det noe ut av det ordinære heller – jeg visste at hele familien snakket spansk da de har bodd mange år i Costa Rica og Uruguay. Så jeg svarte tilbake: «Muy bien! Vos?», som var typ det eneste jeg kunne av spansk, haha. Vi spiste en deilig middag, og de ber meg så bli med tilbake til huset deres – det var noe de ville snakke med meg om.

Vi kommer inn i det store funkis-huset deres i West Hollywood, og faren begynner samtalen; «Ja, som du kanskje vet skal Niels flytte til Argentina for å jobbe med musikken sin der nede – Og vi ønsker ikke at han skal flytte alene, derfor lurte vi på… Har du lyst til å bli med han? Og jobbe der nede med Niels?»

Jeg er ekstremt YOLO, og et veldig ja-menneske, så min første reaksjon var så klart: «Ehm, JA!!!». Jeg ler og klemmer på alle i familien, og vi tuller med det at jeg ikke kan spansk og nå må jeg begynne å lære meg noen gloser. Ti minutter senere kommer faren til Niels bort til meg; «Sånn, da er flybilletten din booket – dere drar om to uker».

Hahah, så der stod jeg da – hvor jeg 3 timer tidligere ikke hadde peiling på hva jeg skulle gjøre med livet mitt, nå som jeg kun hadde to måneder igjen i USA før jeg måtte forlate landet for å ikke være ulovlig – og vipps, så skulle jeg flytte til Sør-Amerika! Jeg elsker rett og slett hvor YOLO liv jeg har levd de siste årene, og hvor mange syke muligheter jeg har fått fordi jeg bare sier ja, uten å tenke meg så mye om.

Så hele poenget mitt er: For ett år siden flyttet jeg faktisk til Sør-Amerika, og fikk et eventyr uten like der nede! Ene og alene fordi jeg er et ja-menneske som elsker å jobbe. Så dersom du ikke allerede er et ja-menneske som hopper ut i de merkeligste eventyr og utfordringer, så anbefaler jeg deg absolutt å prøve å bli ett!

Jeg blogget ikke så alt for mye mens jeg var der nede, så fremover skal jeg dele litt tips og litt om opplevelsen av fantastiske Sør-Amerika tenkte jeg 🙂

Igjen, bli et JA-menneske! Det er så mye morsommere

enn et nei-menneske! 😀 

Skriv en kommentar