Hadde du sagt ja til dette?

Noen ganger (relativt ofte i min mening) må man være litt gal og eventyrlysten. Så i går, etter to timers søvn, satte jeg meg i bilen klokken 3.30 på natta, plukket opp en kompis, og kjørte opp til Santa Barbara. Mange kaller kystbyen for «Americas Riviera», men jeg var ikke gira på å sjekke ut strandkanten – Jeg hadde andre planer 😉 Heldigvis har jeg en like eventyrlysten kompis – så jeg slapp å dra alene. Hadde du blitt med meg?

Før jeg legger ut på slike turer så liker jeg å gjøre litt research på ukjente og kule steder å sjekke ut. Så vi reiste avgårde fra LA grytidlig for å rekke opp til toppen av et fjell før soloppgang! Det var bekmørkt mens vi kjørte opp fjellveggen. Smale veier, hyppige svinger, og ingen rekkverk fra å hindre oss i å gjøre ut over kanten.

På veien møtte vi blant annet skilt om at skyting var ulovlig, tilfeldig parkerte biler og coyoter. For å si det sånn, jeg var ikke spesielt høy i hatten der vi kjørte mens tankene vandret inn i scenarioer som tatt ut fra en skrekkfilm, haha!

Vi kom endelig frem, 30 minutter før soloppgang. 2 pluss grader viste målestokken. Vinden vekket liv i trærne. Så med forfryste kroppen tok vi oss opp til toppen på fjellet, fant et forlatt piano, og nøt at sola kom opp – med utsikt over hele Santa Barbara. Ganske episk spør du meg 😉

Skriv en kommentar