Har du noen gang vært i en forlatt og hjemsøkt vannpark?

Jeg elsker virkelig å lage content. Ta bilder, vise frem en historie, dele hva jeg ser – Jeg synes det er så gøy!! Og de siste månedene har jeg virkelig fått stor interesse for video, redigering og historiefortelling gjennom levende bilder. Så hva gjør man da? Jo, man lager en plan, og slår sammen interessene om reising, fitness og donuts med video – og lanserer en liten YouTube-kanal! 

Første vlog er allerede ute, hvor du kan bli med meg til en forlatt vannpark midt ute i ørkenen mellom Los Angeles og Vegas! Alt er på engelsk, men det går vel fint? 😉

Håper du vil sjekke det ut, abonnere på kanalen og gjerne dele feedback med meg 😀 Dette var den første videoen jeg filmet og redigerte, så forbedringspotensialet er stort – Men allerede neste uke blir det mye bedre, når jeg tar dere med til San Diego 😉

Og dersom du vil sjekke ut teaseren min for hva som kommer de neste ukene så er det bare å ta en titt på denne snutten under 😀

Skriv en kommentar