Hjemløs i Oslo by

Selv om hjemflyttingen til Norge var planlagt i litt lenger tid enn det kanskje har kommet frem som på sosiale medier, så er det fortsatt mye som ikke er på stell enda.

For eksempel så har jeg fortsatt ikke fikset meg norsk mobilnummer. Og nå har jeg jo vært her i snart en måned, så er jo på tide. Men det jeg vet er at jeg ikke skal gi slipp på det amerikanske nummeret mitt av den grunn – For meg så har det ganske så sentimental betydning; Det var jo tross alt det første, og eneste nummeret jeg fikk meg når jeg flyttet til New York over 7 år siden. Men det tok meg litt tid å skjønne hvor spesielt nummeret mitt var, for jeg fikk nemlig et (917)-nummer – Og det er den originale area-coden for et mobilnummer i New York, og de siste 10 årene har det vært umulig å få et slikt nummer – men mindre du er heldig nok og får det direkte fra noen andre som gir det fra seg.. Så da sitter jeg jo snart på et antikk telefonnummer 😉 Haha!

Jeg har heller ikke vært i banken og ordnet meg norsk bankkort enda. Altså, jeg har jo norske kontoer og sånn, men jeg trenger nytt bankkort – så jeg kan droppe å kun bruke mine amerikanske kort. Jeg har vel utsatt disse to rimelig viktige tingene fordi… da blir plutselig hjemflyttingen så ekte. Så virkelig. Og selv om overgangen har gått veldig bra så langt, og jeg trives her i Oslo, så er det fortsatt en overgang – og vanskelig å gi slipp på «the american dream».

Fast bosted har jeg heller ikke ordnet med enda – Men det er mest av alt fordi jeg skal reise mye i sommer, så da ønsker jeg ikke å sitte med en leilighet jeg ikke bruker. Så enn så lenge bouncer jeg litt mellom pappa og venner – Og litt hotell 😉 Nå har jeg inngått et samarbeid med alle de fem Comfort Hotellene i Oslo – så da skal jeg bo litt på de fremover og teste ut disse. Og herregud, det er jo HELT PERFEKT! Jeg gleder meg vilt til å ha litt «mitt eget» sted fremover nå, en plass jeg kan jobbe og være kreativ, og ikke minst et sted jeg kan spise hotellfrokost 😉 Hehe!

I dag sjekker jeg inn på Comfort Karl Johan, så følg med på Instagram for å se mer 😀

Skriv en kommentar