Hva bringer det 28. året?

Og vipps så var jeg 28 år gitt.. Tiden flyr så alt for fort, haha! Jeg er ikke noen stor-feirer av min egen bursdag, så hadde en rimelig chill feiring i går med familie. Men fredag og lørdag ble det seeeene kvelder, og da var jeg glad jeg kunne kose meg med en liten staycation på Comfort Børsparken! Altså, det er jo så deilig å bo på hotell – spesielt når man våkner opp og er klein som fy!

Så var vi igang med en ny uke da dere, og hvor herlig er ikke det? Det er bare å gripe den og vite at den er full av spennende muligheter! Jeg vet ikke med deg, men jeg er i alle fall kjempemotivert for tiden og klar for å jobbe og skape så mye som mulig! Dersom resten av året her i Oslo blir like bra som de første to ukene, så er det ikke tvil om at dette kan bli mitt beste år noen sinne karrieremessig! Håper du også har en herlig start på 2018 😀

//Oppholdet på Børsparken var sponset

Skriv en kommentar