Hva gjorde man før? Sendte brev?

En av de absolutt beste tingene med den verden vi lever i nå, er hvordan teknologien knytter oss sammen og gjør det enklere å kommunisere. Herregud, bare forestill deg hvordan man måtte spørre hverandre ut på date for 20-30 år siden? Sendte man brev? Det å avtale å ta en spontan kaffekopp eller lunsj sammen må jo ha vært nærmest umulig. Og hvordan i all verden klarte man å jobbe på kryss av kontinenter? Det ble nok mange unødvendige flyturer for møter ja!

Jeg er evig takknemlig for at jeg kan ha møter online, noe som sparer meg for utrolig mye tid. Men jeg blir også rimelig tidsforrvirret, for nå jobber jeg med folk i New York, Norge, India, og Australia – Alle på forskjellige tidssoner. Da er det enkelt å få problemer med å avtale møtetidspunkt som passer for alle parter, så man slipper å sitte oppe hele natten å jobbe også, haha.

Og nei, jeg er ikke like morsk som på bildet altså – Prøver bare å dra en model pose, som ikke funket like bra som jeg hadde håpet! Haha. Nå må jeg fortsette å jobbe her; Mandag betyr alltid mye jobb og mye å catche opp på!

Processed with Rookie

Skriv en kommentar