Jeg besøkte Mexico-muren

En ny helg – en ny road trip. Og denne gangen gikk turen til San Diego, 2.5 time sør for Los Angeles. Jeg var klar for ett døgn i SD, men det endte opp med å bli to ville dager i stedet for. Og praktisk talt en tur til Mexico!!!

Selve San Diego er det ikke så alt for mye spennende å snakke om, annet at vi endte opp på noen ville fester og sov alt for lite – Og at jeg dro rundt og testet donuts så klart, haha! Men jeg legger ved noen bilder av SD uansett 😉 (Ikke glem å scroll lenger ned i innlegget for å lese om Mexico-eventyret mitt, haha). 

Men selve eventyret skjedde i går når vi satte oss inn i bilen og kjørte 1.5 time vekk fra bykjernen, ut i ørkenen. Jeg hadde lest om et togsett som hadde krasjet for mange år siden og blitt forlatt, så «needless to say» så ønsket jeg så klart å sjekke ut dette stedet og ta bilder! Og når vi nesten er helt fremme viser det seg at… VI ER RETT VED GRENSA TIL MEXICO!!!!! Herregud, kunne jo ikke la en sånn mulighet gå fra meg – så livredd som jeg var kjørte jeg helt ned til grensa. Håpte at jeg ikke ville bli skutt av grensevakter, eller drept av kokain kastet over gjerdet av mexicanere (Den siste der er tull, og en idiotisk ting Trump sa i valgkampen at vi burde være redde for… for en iditot).

Jeg skal ærlig innrømme jeg var ganske redd der vi stod foran et gigantisk gjerde som skiller USA og Mexico. Like før hadde vi kjørt forbi en arrest på motorveien som grensevaktene gjorde. Men, jeg fikk bildet mitt, stakk hånda mi gjennom gjerde og inn til Mexico og var fornøyd med det, hahaha! Jeg har jo aldri vært så nære Mexico som jeg var i går! LOL. Så selv om det ikke akkurat er en mur på grensa slik som Trump ønsker, så er det allikevel et gigantisk gjerde som fungerer som en mur… Sjukestue.

Akkurat nå sitter jeg å går igjennom bildene fra toget vi fant, så skal gjøre de klare og laste opp på bloggen litt senere – Men her en liten sneak-peak som jeg tok med drona jeg kjøpte meg forrige uke 😀 Herregud, jeg er OBSESSED med drona mi. Nå må jeg bare gi den et navn!

Skriv en kommentar