JEG BLIR PODCASTER!!!!

Herregud, det her syns jeg ER. SÅ. GØY! Jeg har fått min egen podcast dere!!! Det hele startet før jul hvor jeg begynte å droddle på en idé, men det ble med det – en idé. Så gjestet jeg podden til Sølve og Lorentzen i januar, og da fikk jeg virkelig blod på tann!

Det var jo såååå gøy å sitte der å skravle, og når jeg i tillegg fikk utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger etter episoden, så var jeg ikke i tvil; Jeg måtte prøve å få min egen lille podcast! Så jeg pitchet ideen min til Moderne Media, et av Norges fremste produksjonsselskaper på podcast, og de tente på den med en gang – Og vips, så signerte de meg som profil, og ønsker å satse på både meg og podcasten! Altså, jeg syns det er så staaaas!

Og hva går podcasten min ut på lurer du kanskje på? Den heter Influencersnakk, og jeg skal intervjue ulike typer influencere – innenfor ulike sjangere, og plattformer. Lytterne skal få lære å kjenne influenceren utenfor deres egne sosiale kanaler, de skal få tips og triks, bli bedre kjent med hvordan influenceren har jobbet seg frem dit han eller hun er i dag, og mye mye mer! Det er SÅ mange spennende profiler der ute, og mange av de gir sjeldent intervjuer, så jeg er SÅ glad for at mange av de har takket ja til å la meg intervjue de. Gjestene til de første episodene er booket, og i kjent Gunnestad stil, så sikter jeg høyt – Så jeg lover det blir spennende profiler dere får lytte til 😀 Følg gjerne med på Instagrammen til podden her 😀

På fredag er det innspilling av min aller første episode! Lansering er torsdag 21. mars, så det er bare å glede seg! 😀 

Skriv en kommentar