Jeg følte jeg hadde feilet

Tenk at det har gått seks måneder siden jeg flyttet hjem til Norge fra LA. Med i bagasjen var en stor usikkerhet på hvordan dette skulle gå. Kom jeg til å trives? Kom jeg til å kjede meg? Kom jeg til å få kjærlighetssorg? Mange, veldig mange, spør meg: Savner du ikke LA? Er det ikke en ekstremt stor overgang? Du blir vel hjemme bare en liten stund før du flytter tilbake?

Det tok lang tid før jeg klarte å sa til folk at jeg hadde flyttet hjem, uten å bruke «flyttet hjem». Jeg ville virkelig ikke godta det selv. For meg så var det et nedelag. Jeg følte skikkelig på at jeg hadde feilet. Alle trodde jo jeg kom til å bli i USA «forever». Jeg trodde jeg skulle bli der «forever». Det var der jeg så for meg fremtiden min, selv om jeg ikke visste hva den fremtiden skulle være eller se ut.

Så det å måtte kaste inn håndkle og innrømme ovenfor andre, og ikke minst meg selv, at jeg kom til å bli boende i Norge var tungt. Men nå har det gått seks måneder, og ting har gått mye bedre enn forventet. Det har vært deilig å få LA og tiden min der borte litt på avstand, og kunne reflektere over den. Og nå i ettertid ser jeg veldig tydelig hva jeg ville gjort annerledes, men det er aldri for sent 😉 Samtidig går det veldig bra her i Norge – både personlig, og profesjonelt. Jeg får muligheten til å virkelig jobbe med ting jeg elsker, selv om jeg føler at jeg bare har «scratched the surface» så langt, som man sier «over there» 😉

Skriv en kommentar