Jeg har aldri vært bedre trent enn da jeg gjorde denne treningsformen…

Ekstremt mange treningstrender oppstår i USA, og da gjerne i storbyene Los Angeles og New York. Men selv om jeg har vært så heldig og bodd i begge disse byene de siste 7 årene, så har jeg faktisk ikke testet alle de nye «craze’ene». Men en av de jeg har testet litt er Barrys Bootcamp.

I utgangspunktet hater jeg gruppetrening. Jeg liker ikke tanken på at noen skal fortelle meg hva jeg skal gjøre. At vi skal være synkrone. At noen skal skrike og kjefte på meg. I utgangspunktet er det vel fordi jeg liker å ha det litt komfortabelt på trening, hahah!

Men i dag var jeg invitert på pre-opening workout på den nye Barrys Bootcamp i Oslo som ligger ved Barcode, og det er jo faktisk litt gøy – bare man har rett innstilling 😉 Og jeg har veldig tro på at det er ekstremt bra å kombinere slik bootcamptrening med vanlig vektløfting på treningssenteret. For å nå mine personlige treningsmål, så kan jeg ikke kun gjøre Barrys-treninger, men en god kombo tror jeg er bra.

Og skal jeg være helt ærlig; Når jeg for et par år siden trente for å løpe Spartan Race i LA (Lignende Toughest), så gjorde vi èn bootcamp workout lignende Barrys i uken i to måneder før løpet. Disse treningene skulle spesifikt forberede oss på hva som ventet oss i løypa, og lignet veldig på Barrys – selv om det var litt mer styrke, og litt mindre cardio. Men hele poenget mitt er; Jeg tror jeg aldri har vært bedre trent enn når jeg stilte til det løpet – Så hvis jeg tenker på det, og har det som motivasjon, så skal jeg nok klare å komme meg på litt flere bootcamps på Barrys Barcode fremover også 😉

Slenger ved et bilde fra den ene treningsøkten vår, og et bilde fra selve løpet.. Wupwup!

Skriv en kommentar