Kan vi lure kroppen vår til å like noe?

Hva gjør vi egentlig når det er ting vi virkelig ikke liker – men som vi innerst inne vet er bra for oss? Vel, i mitt tilfelle så har jeg bestemt meg for å prøve å lure kroppen til å like det. For alt har jo med rett innstilling å gjøre, sant?

Jeg prøver hele tiden å fremme en positiv attitude hvor enn jeg går, eller med hva enn jeg poster på sosiale medier. Men jeg skal ikke nekte for at det er flere ting jeg syns er skikkelig kjipt; For eksempel å stå opp tidlig. Løping/cardio. Og gruppetimer for trening.

Kanskje de minst viktige tingene i livet for mange, men for meg blir det viktigere å viktigere å ta vare på kropp og helse, og ikke minst komme seg opp tidlig så man får tid til alt man ønsker å gjøre. For døgnet har 24 timer. Så i bunn og grunn har vi minst 119 timer hver eneste uke til å bruke på jobb, trening, spennende prosjekter – alt vi ønsker å gjøre. Så nå prøver jeg å tvinge kroppen opp tidligere på morgenen – For det er få ting som er deiligere enn å se på klokka klokken 11, og vite at man allerede har fått utrettet SÅ MYE, med SÅ MANGE timer igjen av dagen!

Og for de som kjenner meg så vet de at jeg HATER cardio. Jeg kan finne på alle slags mulige unnskyldninger for å holde meg laaangt unna mølla; Jeg vil ikke forbrenne for mye fett, aka jeg vil ikke bli tynn/miste muskelmasse. Jeg kjeder meg. Jeg kaster bort tid jeg kunne brukt med vekter. Altså, lista er evig lang. På videregående gikk jeg faktisk til legen min og løy om at jeg hadde ekstreme smerter i knærne min, slik at jeg fikk legeerklæring på at jeg ikke kunne løpe 3000m i gymmen. HALLO!? HVOR LAT GÅR DET ANN Å VÆRE!? Hahah.

Anyways, nå har jeg faktisk klart å lure meg selv ut på flere løpeturer de siste to ukene enn hva jeg har hatt de siste 8 årene – så er jo ikke en dårlig start det da, haha. Jeg skal ikke si at jeg nyter det (enda), men jeg fullfører i alle fall og begynner å like det bedre og bedre. Så hvis jeg kan kombinere dette med å ta en Barrys Bootcamp-time i uken, så må det jo bli bra etterhvert, tror vi ikke det da?

Har du noen ting du hater å gjøre? Men som du gjerne skulle lurt deg selv til å like? 🙂 

Skriv en kommentar