Lang kveld i platestudioet

For en lang dag dette har vært! Først jobb, så lunch hos Universal Music, før jeg dro i studio med venninnen min Anine Stang. Klokken er 12.30 på natta, og jeg har akkurat kommet hjem fra 6 timer i studio hvor Anine har spilt inn en ny låt. Jeg er faktisk med å kore på den, haha – så får vi se hvordan resultatet av det ble! Selv om det er gøy å synge litt selv også, så trives jeg helt klart best på andre siden av mikrofonen! Vi var i et studio hvor blant annet Lady Gaga mixet Born This Way-albumet sitt, så det er ganske fett.

Nå skal jeg prøve å få med meg den to timer lange mid-season finalen av How To Get Away With Murder, før jeg må sove et par timer. Jeg har et møte allerede klokken 8AM i morgen tidlig, så blir ikke mange timer på øyet gitt. Ha en STRÅLENDE fredag!!

StudioStudio5Studio4Studio3Studio6Studio2

Skriv en kommentar