Londontur var kanskje ikke den optimale oppladningen?

Hvorfor drar man ikke til London oftere egentlig? Det er jo så nære, og så billig å fly dit! Jeg er i alle fall gira for flere Londonturer fremover!

Tida flyr så fort, så jeg kan ikke skjønne at det allerede er over en uke siden jeg kom hjem igjen fra London. Og selv om vi var litt uheldige med været (som man kanskje ofte er i London), så fikk jeg allikevel hilst på gamle og nye venner, shoppet (alt for mye), vært på musikal, og tatt litt bilder 😀

Nå er jeg egentlig ganske utslitt etter en uke med mye jobb og nerver i spenn på grunn av podcast-lansering som var i går. Det å ha fire dager i London for så å dra rett på pod-innspilling var ikke optimal oppladning tror jeg, haha! Jeg følte jeg ikke klarte å forberede meg så godt som jeg skulle ønske, så har vært ganske nervøs for at resultatet skulle ut i verden. MEN, jeg må ærlig innrømme at jeg er dritfornøyd med første episode!! 😀 Du kan høre den på Spotify her, eller på iTunes her! Første gjest er Ida Fladen, og vi snakker om Ibiza-turen vår, kjærlighetslivet hennes, sosiale medier og mye mer – Og, jeg rapper. HAHA! God lytting 😉 Nå må jeg fortsette å jobbe her – nye gjester til podden skal bookes 😀

Skriv en kommentar