Mine topp tre steder for Instagrambilder i Stavangerområdet

Det har gått over en måned siden turen min til Stavanger, hvor hovedmålet var å utforske norsk natur og dra på spennende fjellturer! Og dersom du noen gang var i tvil, både Stavanger og Rogaland byr på nok av gode Instagram-muligheter for å gjøre følgerne dine grønne av sjalu over at du får oppleve noe så magisk – så jeg tenkte jeg skulle dele noen av favorittstedene mine.

FJELLTURENE:

Vi la ut på tre fjellturer over tre dager; Flørlitrappene, Trollpikken og storheten selv – Preikestolen. Og både på veien opp, på toppen og på turen ned igjen var det uendelig med muligheter til å forevige den mektige naturen vi har i Norge.

LYSEFJORDEN:

Altså, jeg er fortsatt litt i sjokk over hvor vakkert og grønt vannet i Lysefjorden var. Og hvor heftig det var å stå på fergen omgitt av massive fjell på hver sin side. Og ikke minst var det utrolig gøy å finne alle små-bygder og enslige hus som lå vakkert plassert på fjellhyller og nede ved vannet.

(Jeg har ikke postet bildene enda på IG, så her er en liten sneakpeak ;))

HOTELLET OG STAVANGER: 

Jeg var så heldig at Comfort Square Hotel som ligger midt i sentrum hooket meg opp med rom under turen, og allerede ved første øyekast visste jeg at det var flere kule IG-muligheter her. Treningsrommet og takterrassen var to steder jeg likte veldig godt, og det ble foreviget vettu 😉 Her er noen av bildene jeg postet på Instagram, og noen jeg ikke har postet enda 🙂

Skriv en kommentar