Når du mister alt på byen…

Så i går var jeg ute en tur i WeHo og tok noen pils med en kompis – og plutselig når jeg var på vei til doen, så merket jeg at jeg ikke lenger hadde lommeboken min. Geniet meg hadde så klart ALLE kortene mine, ID’n min, førerkort +++ i lommeboka, og ikke minst husnøklene mine hengt på lommeboka. HVOR DUM GÅR DET AN Å BLI!? Jeg lette over alt på klubben, men tingene mine var BORTE. Jeg konkluderte med at det hadde blitt stjelt, så jeg ringte bankene mine og fikk sperret kortene. Det neste spørsmålet var; Hvor i all verden skulle jeg sove? Jeg kom meg jo ikke inn i bygningen min en gang! Fikk heldigvis kræsjet på sofaen til en kompis… Du kan tenke deg den følelsen når du har mistet absolutt ALT!?

Før jeg skulle dra til politistasjonen i dag for å anmelde det, dro jeg innen utestedet vi var på i går for å høre om noen hadde funnet den. Han som jobbet der gikk på bakrommet, ble borte noen minutter, og kom fader meg tilbake med lommeboka og nøklene mine!!! Og reaksjonen min var som tatt ut av håndboka til «How to be American»: «NO FUCKING WAY!» skrek jeg ut! Haha. Det finnes fortsatt gode mennesker i denne verdenen, og karmaen min er tilbake på topp! Haha.

Slenger ved noen bilder fra gårsdagens (og forsåvidt dagens) outfit! Haha. Nå må jeg fortsette å jobbe litt her – Ha en strålende uke!

BlackBlack2Black3Black4Black7

Skriv en kommentar