Og vips.. Så har jeg har flyttet hjem…

Det har vært stille fra meg noen uker her på bloggen, og det med god grunn. Jeg har hatt mer enn nok med pakke ned 7 år av livet mitt, tilbringe verdifull tid med nære og kjære venner, og på å si adjø til Los Angeles. I går flyttet jeg nemlig hjem til Norge.

Foreløpig er det vanskelig å sette ordentlige ord på hvordan dette føles. Kommer nok til å skrive mer om det senere. Jeg hadde ikke mer arbeidsvisum for USA, og for øyeblikket er det utrolig vanskelig å løse den situasjonen – så da ble løsningen å flytte hjem til Norge. Og selv om jeg føler det delvis som en «fail» at jeg måtte flytte hjem, så må det sies at jeg er utrolig spent på hvordan det nye livet mitt blir i Norge. Jeg er rett og slett utrolig klar for å «kill it» her i Oslo, og få til utrolig mye bra og kule ting. Jeg føler meg så motivert!! Allerede er det saker som skjer, jobbmuligheter som har blitt presentert og samtaler som har blitt startet. Som du kanskje har sett så har jeg flyttet over bloggen fra .com til ChristophGun.no 😉

Og heldigvis tok jeg med meg vårsola fra LA, og det er få ting som er hyggeligere i Norge enn å se folk når sola titter frem. I LA tar vi det for gitt at vi har sol hver dag, her hjemme setter man virkelig pris på å bli slikka i ansiktet av sola!

Jeg skal bruke litt tid på å «lande» ordentlig, og se venner og familie – Men jeg gleder meg til å ta fatt på bloggingen, også her i Norge! Dog det blir ikke så mange hiker å følge med på – men jeg skal nok finne på mye sprell uansett 😉

Skriv en kommentar