OM MEG

La oss ta en kjapp intro av Gunnis; Jeg ble født i 1990 og brukte mine først 20 år i Norge, hvor jeg bouncet fra Valdres til Gjøvik og senere til Oslo, før livet ble litt for ensformig i trygge, lille Norge. Jeg pakket baggen og flyttet til New York. 

Oppholdet i New York er et kapittel for seg selv. Et helt fantastisk kapittel. Jeg skulle i utgangspunktet kun bli i 4 måneder mens jeg studerte Moteledelse, men jeg falt pladask for byen, og endte opp med å bli boende i nesten fire år. Etter mange spennende år i The Big Apple fikk jeg et jobbtilbud i Los Angeles, og flyttet i tidlig 2015 til Englenes By, nærmere bestemt Santa Monica.

I nesten tre år bodde jeg i Santa Monica. Omgitt av palmer, kjendiser, plastikktryner, falske personligheter, sol, nye vennskap – og mye galskap. Og som ting normalt går i stjernebyen, så ble en helt ren tilfeldighet til en ny jobbmulighet – og vips så pakket jeg vekk alle tingene mine i Los Angeles og flyttet til Buenos Aires i Argentina. 

Så for øyeblikket bor jeg i Argentinas hovedstad, hvor jeg jobber som sosiale medier manager for en nederlansk DJ som er her noen måneder og jobber med nye prosjekter – Og Gunnis er så heldig å få være med på reisen! Og det er dere også: Her på bloggen får du innblikk i livet på turnè med en DJ, treningstips, opplevelser fra en helt ny og unik kultur, og mye, mye mer! 

Har du noen spørsmål? Legg igjen en kommentar da vel 😀