Overgangen fra LA til Oslo…

Da har jeg vært i Oslo i over en uke allerede, og man kan jo trygt si at overgangen fra palmefylte gater og hverdagen i Los Angeles har vært som forventent; Relativt stor. Haha! Men det er noen ting som har skilt seg ut, så hvorfor ikke dele litt om denne opplevelsen? 🙂

Offentlig transport:

Jeg må si at Oslo er flinke på offentlig transport, og man har mange alternativer. Dog, til pappa som bor på Oppsal, så er det kun t-bane sånn ca hvert 15. minutt!!!! Og bussen fra stasjonen og opp til leiligheten går kun 2 (!!!!) ganger i timen!? SAY WHAT!? Altså.. Det er jo rett og slett tortur! Jeg har ingenting imot å gå opp til leiligheten, men herremin, litt oftere avganger er da mulig vel? Ekke vant til sånt jeg vettu fra New York, hvor vi klikker i vinklen hvis det går mer enn tre minutter mellom hver subway, haha!

Frisører: 

Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg har alltid syntes at norske frisører er så mye flinkere enn de amerikanske! Og er det en ting jeg EEEEELSKER ved å gå til frisøren, så er det hodebunnsmassasje! Hahah! Altså, hvor jævlig digg er ikke det? Første dagen min tilbake i Oslo når jeg var på United Influencer-festen møtte jeg Cathrine, en super skjønn frisør her i Oslo – Så nå før helgen var jeg hos henne på HOPE Posthallen og klippet meg + at hun ønsket å farge håret mitt i en litt mørkere og kaldere tone – Så da gjorde vi det også 😀 Selv om klippen var sponset, så kan jeg ærlig innrømme at jeg ble superfornøyd – Spesielt med fargen!! Gjør deg selv en tjeneste og book deg en time hos Cathrine ved å ringe: 22 41 41 40. Jeg har allerede satt opp neste time for midten av Mai – Da skal vi kanskje gjøre noe crazy med hårfargen min, kanskje! 😉

Kleskoden på treningssenteret:

Jeg var å trente på Sats Elixia Colosseum forrige dagen, og ble litt satt ut over at jeg var ENESTE gutten i tank-top! Fikk høre at det kunne være litt flere tank-tops å se senere på kvelden, men tydeligvis er ikke dette en greie her – og nesten litt tabu!? Hahah! Jeg er vant til at folk som regel knapt har på seg klær i LA når man trener.. Men jeg kommer ikke til å føye meg etter kleskoden, det blir tank-tops fremover også 😉 Men det jeg syns er festlig er at tights og sykkelshorts er heeeeeeelt ok, hvor det henger og slenger både foran og bak! Haha! Men jeg klager ikke jeg altså 😉

Søndagsstengte butikker:
Dette er fortsatt så høl i huet for meg at jeg orker ikke å starte en gang.

Været var jo litt anderledes, da… 

Det var jo ikke akkurat overraskende at det ikke skulle være like bra vær som i Los Angeles når jeg kom til Oslo, men jeg må jo si jeg har vært ganske heldig med været så langt. Det har kun vært 3-4 dårlige regndager – resten har jo vært ganske så solfylte. Og ingenting er som å se Nordmenn når sola kommer frem; Man blir jo så forbanna glad! Altså, FORBANNA GLAD! Og det må jeg si er utrolig koselig å se, for i LA så tar vi sola veldig for gitt og setter ikke pris på solvær slik som man gjør her i Norge.

Norsk mat, er og forblir heeeeerlig! 

Folk spurte meg ofte når jeg bodde i USA, hva savner du av norsk mat? Jo, la meg fortelle deg: Kneipbrød, Gilde grillpølser og Finsbråten wienerpølser med knekkgaranti. Og boller. Og vafler. Så nå i helgen stekte vi opp en hel haug med vafler og koste oss med det og husholdningssaft. ELSK!

Skriv en kommentar