Så der satt jeg da, og gråt på café’en

Er det ikke rart hvordan musikk kan ha så ekstremt stor innvirkning på oss? Selv om vi hverken kjenner personen, eller den sangen er skrevet om/til?

For et par uker siden satt jeg og jobbet på en café i Oslo, og i stedet for å høre på spillelisten min som jeg var ganske lei av, så satte jeg på Spotify sin egen «Todays Top Hits»-liste, og lot den jobbe seg nedover kjente og noen ukjente sanger.

Og plutselig startet en sang hvor stemmen til artisten med en eneste gang grep oppmerksomheten min – og for en gangs skyld ble jeg sittende å lytte til teksten. Jeg følte rett og slett jeg ble helt dratt inn i sangen hans, og følte hvert ord og kjente meg så godt igjen i hva han sang. Den traff rett og slett rett hjem, og jeg skal ikke nekte for at jeg ble ganske så våt i øynene mens jeg satt omgitt av ukjente mennesker på denne caféen.

Anyways, jeg anbefaler deg virkelig å høre på den – Så here you go 🙂 

Skriv en kommentar