Ting gikk ikke akkurat som planlagt

Min lille turnè rundt omkring i California gjorde et nytt stopp i helgen; San Francisco i nord. Hele poenget med turen var å forevige en av USAs vakreste bilturer, kystveien PCH fra LA til SF, med bilder og video. Slik gikk det ikke….

Allerede da vi kjørte fra LA grytidlig lørdag morgen så det mørkt ut. Bokstavelig talt. Tåke, regn og mørke skyer. Med typ 10 regndager i året, så klarte vi å planlegge road trip på en av de ti dagene…. Etter et par timer på veien kom vi frem til Santa Barbara hvor vi skulle spise frokost – og plutselig gløttet sola gjennom skydekket. HURRA tenkte vi, kanskje dette går allikevel. For jeg mener, hvem ønsker vel å ta bilder av kysten når det regner og er grått? INGEN.

Vi kjører to timer videre til vårt første ordentlige stopp; Hearst Castle. Et helt fantastisk fint slott på en ås-topp. Vel fremme så var skuffelsen stor når vi begge var enige om at det ikke var noe vits å gå inn – da det var så mye tåke og regn at vi kunne knapt se slottet. Så vi bestemte oss for å dra til neste location, et hotel i Big Sur – Altså, dette kunne jo ikke gå galt. Regn eller ei, her skulle vi ta bilder inne, så vi kunne ikke bry oss mindre om det regnet eller ikke. Jeg putter inn adressen i Maps, og gledet meg til å kun kjøre i 30 minutter før neste stopp.

3 TIMER OG 55 MINUTTER!?!?! Hva i all verden var galt med appen min?! Vel… Ingenting var galt med den, VEIEN VAR STENGT! Kystveien, hele grunnen for at vi skulle reise til San Fran, VAR STENGT! Erre mulig!? Så vi måtte kjøre tilbake en halvtimes tid, for så ta en 3 timers omvei….

Da bestemte vi oss like så greit for å bare reise rett til San Fran; Fuck kysten! Heldigvis hadde vi fint vær på lørdag, og fikk kost oss i SF. Så til tross for at jeg ikke fikk ut av turen hva jeg ønsket, så ble det jo en ganske så grei tur allikevel..

Sjekk tilbake på bloggen på torsdag – da får du bli med på innsiden av hovedkvarteret til Facebook og Instagram 😀 

Skriv en kommentar