WÆÆÆ! Jeg starter YouTube!!!

Det er kanskje ikke vanskelig å forstå at jeg ELSKER å skape content for sosiale medier. Jeg har jo tross alt jobbet med det en stund nå. Og det var når jeg var i Sør-Amerika i fjor høst at jeg begynte å tenke; Hvorfor bruker jeg så mye tid og energi på å bygge noen andre sin personlige reise i sosiale medier? Hvorfor ikke begynne å fokusere på å produsere kvalitetsinnhold for meg selv også?

Så vips fikk jeg ideen om å begynne med YouTube. Men jeg visste fra starten av at jeg ikke ønsket en typisk; «Hei, her sitter jeg på gutterommet foran en ring-light og prater til kameraet om livets opp og nedturer.» Jeg ønsket å finne en måte å kombinere min lidenskap for reising, eventyr og trening, med å skape kult og fengende innhold. Og mens jeg begynte å planlegge og skissere ut hva jeg ønsket å filme, så merket jeg at noe manglet. Det var èn kategori som trengte plass i tillegg til de tre andre. Noe som følgerne mine på Instagram vet er en stor del av livet mitt. Nemlig, DONUTS!

Den siste måneden har jeg gjort en del road trips i California for å filme content til YouTube, og det begynner jeg nå å spytte ut hver onsdag fremover på kanalen min 😀 Og om ikke lenge skal jeg ut i Europa og filme enda mer content! HERREGUD SOM JEG GLEDER MEG!

Jeg har satt sammen en liten teaser av hva som er i vente, så sjekk det ut her 😉 

Skriv en kommentar